Погода: 8°C

Вівторок, 18 січня 2022 13:10 Прочитано 2519 разів

Прокуратура взялася за інфікування дітей в садочку Ірпеня

Автор
  • font size decrease font size increase font size
  • Print
  • Email
Rate this item
(0 голосів)

Через отруєння дітей у садочку Ірпеня Бучанська окружна прокуратура розпочала кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення. Про це повідомляє пресслужба Київської обласної прокуратури. Встановлено, що у січні поточного року у 14 дітей – вихованців дошкільного навчального закладу в Ірпені виявлено ознаки ротавірусної інфекції, у однієї дитини діагноз підтверджено лікарями, вона перебуває на лікуванні.

Наразі у вказаному кримінальному провадженні встановлюються обставини захворювання дітей, а також проводяться відповідні санітарно-епідемічні та лабораторні дослідження Бучанським відділом Головного управління Держпродспоживслужби у Київській області.



BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
-->
Прочитано 2519 разів Last modified on Середа, 19 січня 2022 08:05

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту