Погода: 9°C

Середа, 27 січня 2021 10:03 Прочитано 781 разів

Вночі згоріла машина колишньої селищної голови Ольги Матюшиної

Автор

Вночі 27 січня згоріла машина ексмера селища Коцюбинське Ольги Матюшиної. Наразі поліція Київщини встановлює обставини згорання автомобіля в Коцюбинському. 



Інформація про те, що на одній з вулиць селища Коцюбинське горить авто, надійшло на спецлінію 102 близько 2-Ї години ночі. Пожежу ліквідували рятувальники, з людей ніхто не постраждав. Наразі правоохоронці встановлюють обставини згорання транспортного засобу, опитують свідків та очевидців.

Як повідомила Матюшина на своїй сторінці у мережі Фейсбук: “Слідчо-оперативна група приходить без ліхтаря вночі. Позиція поліції: “Нормальним людям машини не палять.” Ганебно зловтішаються від підпалу, бо кажуть хороша машина була. Кажуть, що розслідувати нічого не будуть, бо коли Матюшина була мером квартир їм не давала. Одна ремарка – у Матюшиної машина з’явилась до мерства і квартири за час мерства також не з’явилось. Батько вийшов, рукою махнув і сказав: “Ну, 5 років роботи “, – і пішов спати, бо зранку на роботу, а працює він важко і мені соромно перед ним”.

olga matyushina

olga matyushina 1  olga matyushina 2

Вночі згорів автомобіль Opel Insignia 2010 року випуску, який був власністю батька Ольги Матюшиної.

У 2015 році громада селища Коцюбинське обрала Ольгу Матюшину селищною головою. У результаті її кілька разів депутатський корпус, який підтримував дерибан Білчанського лісу, усував із посади, але через суд її на посаді поновлювали до 2018 року. Після останнього перевороту в 2018 році суд відмовив у поновленні законно обраній селищній голові й вона наголосила, що звертатиметься до Європейського суду з прав людини.

На виборах 2020 року балотувалася від партії УДАР на місцевих виборах. Під час кампанії відбувалося такі випадки:
• кандидату від партії УДАР потрощили скло машини.
• довіреній особі УДАРу в ТВК кілька разів різали шини
• членів ТВК від “Голосу” блокували машиною.
• працівниці в раді під головуванням Матюшиної спалили машину, оскільки вона займалася тим, щоб демонополізувати ринок теплопостачання – протидіяла монополісту ТОВ “Мастер-Енерго”, який виморожував коцюбинчан.
Матюшина на виборах селищного голови 2020 року посіла друге місце. Як очільниця списку партії УДАР могла б отримати мандат депутата Коцюбинської селищної ради, але вийшла з політики.

Наразі “Громада Приірпіння” телефонувала в поліцію Ірпеня там повідомили, що наразі займаються розслідуванням цієї справи.
Це не перший випадок, коли жителям селища, які відстоюють права громади та норми закону, спалюють транспортні засоби чи вдаються до побоїв.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
Прочитано 781 разів

Відповідальність за правдивість інформації, реклами, коментарів несуть автори та рекламодавці. 

Авторське право (с): При використанні будь-яких матеріалів з сайту, посилання на "Портал Ірпеня" ОБОВ'ЯЗКОВА! 

Думка авторів публікації може не збігатися з думкою редакції.

 

Інформаційний портал

Це проєкт свідомої та сучасної журналістики, платформа для громадських діячів, політиків, активістів та інших людей,  зацікавлених в розвитку своїх міст та селищ. 

Кожне місто - окремий автономний розділ сайту, з власним редактором, лідерами думок та навіть інформаційною політикою. Але єднає кожну новину з ідеєю проєкту, що новини повинні бути об'єктивними, без фейкового присмаку. 

На кожну новину можна подати скаргу, або під'єднати до проєкту "нове місто". 

Всі новини автоматично публікуються на різних сторінках у ФБ спеціальними роботами, та поширюються по місцевим групам. Проєкт максимально роботизований та сучасний! 


На початок сайту